en äventyrarlördag i esperance.

i dag (eller egentligen i går, lördag) var en spännande dag. förutom att jag jobbade i både baren och nattklubben (faktiskt ända till stängning vid halv fyra) så har jag även varit ut på äventyr! en local erbjöd sig att visa mig lite av esperance och man får ju inte vara dum, så jag tackade givetvis ja. hur ska man annars, utan tillgång till bil eller något färdmedel överhuvudtaget, kunna se hela esperance? dessutom är det guld värt att komma ifrån staden, baren, restaurangen och hotellet ibland, även om det bara är för någon timme.

det blev en bilfärd till en strand som ligger på vägen mot cape la grande national park. kan det ha varit världens finaste strand? för det första var sanden sådär vit och vattnet sådär blått som man bara fantiserar om. för det andra var det några klippor mitt ute i vattnet som man kunde gå ut till och klättra upp på. nu var vattnet inte så högt så vi kunde faktiskt gå på en sandremsa som ledde ut till klipporna, men ibland när vattnet är högre måste man tydligen vada ut dit. superfint. man kunde se hela vägen tillbaka till stan och dessutom cape la grande.

det enda tokiga var att jag glömde kameran hemma. hade ju varit fantastiskt att kunna visa bilder från de häftiga klipporna och den fina stranden, men nu får ni använda er fantasi lite mer i stället. nästa gång blir det bilder, ska se till att inte glömma kameran hemma någon mer gång.

nu är dags för mig att sova. trots att min dygnsrytm är helt upp och ner i och med jobb sena nätter och så vidare så är 05:17 lite väl sent (eller tidigt?). godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0