1537 km från margaret river

så långt har vi hunnit nu. befinner oss i exmouth, det blir varmare och varmare för var dag som går. frida och jag är kickasscampers och lever i nationalparker och på caravan parks. vi är hardcore.

det är dock inte våran bil, som vi numera beslutat oss för att sälja snarast möjligt. a/c:n har en gasläcka. delarna kostar 1180 DOLLAR att byta ut. detta fick vi reda på i går och det suger. vi har ingen möjlighet eller vilja att betala den summan så vi har nu beslutat oss för att i stället sälja bilen och köpa en ny. detta får dock bli när vi har tid vilket lär bli först i melbourne. tills dess får vi härda ut i bastubilen...

annars. vi jobbar oss sakta men säkert uppför västkusten. många mil att köra. jag har matat pelikaner och vilda delfiner, badat i en så kallad hot tub under fullmånen och kört off road vid en lagun. vi har träffat otroligt mycket fantastiska människor och ser det där klarblåa vykortsvattnet och de där vita vykortsstränderna varje dag. förutom bilproblemen (som tyvärr ibland lyckas dra ner humöret rejält, speciellt när man ska köra 60 mil i en, trots nervevade rutor, kokande bil) ter sig livet ganska bra. när man lyckas bortse från vår otur med bilen så har vi jävligt mycket att vara glada för. hallå, i förrgår handmatade jag en vild delfin... säger väl sitt?

ta hand om er där hemma eller var ni än befinner er. massor av kramar!

Kommentarer
Postat av: yrsa

Tråkigt med bilen MEN jag blir SÅÅÅÅÅ avundsjuk på att du har matat en delfin. Helt fantastiskt!

Yrsa

2010-02-03 @ 21:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0